Uncategorized

Te investosh ne pasuri te paluajtshme ne kohe pandemie? A je i cmendur?

Te investosh ne pasuri te paluajtshme ne kohe pandemie? A je i cmendur? Eshte nje pyetje me vend. Pse dikush do donte te investonte ne nje treg te paqendrueshem ne mes te nje pasigurie ekonomike? Por veshtiresite krijojne mundesi.  Te pelqen ose jo, kjo eshte situata jone aktuale. Duke pare tregun fillon e pyet ‘Cfare mundesish mund te gjej?’ ne kontribuojme ne permiresim. Kur ne investojme ne...

ligji i legalizimit te objekteve

Ligji i legalizimit te objekteve

Ligji i legalizimit te objekteve ndihmon nëse objekti në proçes legalizimi, merr leje punimesh riparuese, kjo nuk duhet të ngatërrohet me lejen e ndërtimit dhe as nuk është e tillë.  Sipas ligjit 107/2014 ‘Për planifikimin dhe zhvillimin e territorit’, si dhe të VKM-së Nr.408, dt.13.05.2015, ‘Për miratimin e rregullores së zhvillimit të territorit’, leja e ndërtimit jepet për...

5 investimet qe I shtojne vleren shtepise tuaj

5 investimet qe I shtojne vleren shtepise tuaj

1. Smart Home Si mund te ishte valle nese te gjitha pajisjet shtepiake do te lidheshin me internetin.jo vetem kompjuteri apo televizori por te gjitha.duke jetuar ne nje moment ku te gjitha pajisjet dergojne informacionet ne telefonin tend dhe po ashtu te jene te afta t’I pergjigjen komandave te marra vetem me nje buton.e gjithe shtepia te mos kishte nevoje per ju dhe ju te mos ndjenit lodhje ose...

Si mund te marrim informacion perpara marrjes se nje prone

Si te marrim informacion per marrjen e nje prone?

 Si te marrim informacion per marrjen e nje prone? Eshtë e vështirë dhe ndonjëherë bëhet stresuese gjetja e një shtëpie ,,,zgjedhja e ambjentit te duhur per te nisur nje aktivitet… Duke futur ne mes edhe marketingun qe na bombardon me reklama te panumerta per “alternativat e ndryshme te blerjes se shtepise ideale”, gjithcka veshtiresohet edhe me shume. Nderkohe nuk mungon edhe pjesa...

Compare listings

Compare
error: Alert: Prone e Fast Immobiliare !!