Te investosh ne pasuri te paluajtshme ne kohe pandemie? A je i cmendur?

Te investosh ne pasuri te paluajtshme ne kohe pandemie? A je i cmendur? Eshte nje pyetje me vend. Pse dikush do donte te investonte ne nje treg te paqendrueshem ne mes te nje pasigurie ekonomike? Por veshtiresite krijojne mundesi.  Te pelqen ose jo, kjo eshte situata jone aktuale. Duke pare tregun fillon e pyet ‘Cfare mundesish mund te gjej?’ ne kontribuojme ne permiresim. Kur ne investojme ne...

Shtepi ne bregdet

Ja disa nga arsyet pse dyhet bleni shtepi ne bregdet ?

Shtepi  ne bregdet ? PO eshte e mundur . Blerja e një prone buzë plazhit është një investim që jo vetëm që do të sigurojë kohë argëtimi pasi është e mundur ta shndërrosh në një burim të ardhurash. Ja disa nga arsyet pse dyhet bleni shtepi ne bregdet ? Ajo kurrë nuk do të humbasë vlerën! Shtëpitë në breg të dtetit nuk do të humbasin kurrë vlerën. Njerzit gjithnje e me...

ligji i legalizimit te objekteve

Ligji i legalizimit te objekteve

Ligji i legalizimit te objekteve ndihmon nëse objekti në proçes legalizimi, merr leje punimesh riparuese, kjo nuk duhet të ngatërrohet me lejen e ndërtimit dhe as nuk është e tillë.  Sipas ligjit 107/2014 ‘Për planifikimin dhe zhvillimin e territorit’, si dhe të VKM-së Nr.408, dt.13.05.2015, ‘Për miratimin e rregullores së zhvillimit të territorit’, leja e ndërtimit jepet për...

5 investimet qe I shtojne vleren shtepise tuaj

5 investimet qe I shtojne vleren shtepise tuaj

1. Smart Home Si mund te ishte valle nese te gjitha pajisjet shtepiake do te lidheshin me internetin.jo vetem kompjuteri apo televizori por te gjitha.duke jetuar ne nje moment ku te gjitha pajisjet dergojne informacionet ne telefonin tend dhe po ashtu te jene te afta t’I pergjigjen komandave te marra vetem me nje buton.e gjithe shtepia te mos kishte nevoje per ju dhe ju te mos ndjenit lodhje ose...

Si mund te marrim informacion perpara marrjes se nje prone

Si te marrim informacion per marrjen e nje prone?

 Si te marrim informacion per marrjen e nje prone? Eshtë e vështirë dhe ndonjëherë bëhet stresuese gjetja e një shtëpie ,,,zgjedhja e ambjentit te duhur per te nisur nje aktivitet… Duke futur ne mes edhe marketingun qe na bombardon me reklama te panumerta per “alternativat e ndryshme te blerjes se shtepise ideale”, gjithcka veshtiresohet edhe me shume. Nderkohe nuk mungon edhe pjesa...

12 Këshilla përpara se të blini një shtëpi

12 Këshilla përpara se të blini një shtëpi Blerja e një shtëpie është vendimi më i rëndësishëm financiar që shumë njerëz kanë marrë ndonjëherë. Ka kuptim t'i afrohemi procesit me kujdes dhe të përpiqemi të mësoni sa më shumë që të keni mundësi përpara se të tërheqni përfundimisht nxitjen. Për fat të mirë, ka shumë këshilla të mira në dispozicion për t'ju ndihmuar...

Mundesi te reja investimesh ne Shqiperi

Mundesi te reja investimesh ne Shqiperi

Mundesi te reja investimesh ne Shqiperi sipas Fast Agency 2020. Mundesi te reja investimesh ne Shqiperi Periudha pas-Covid ka vene ne pikepyetje shume vendime per te ardhmen tone.Kur mendojme per permiresimin e se ardhmes sone ,nje nga menyrat me fitimprurese  jane investimi  ne pasuri te patundshme . Shqiperia aktualisht eshte duke pritur te hapen negociatat me Bashkimin Europian. Kjo do te thote...

Koronavirus ndikimi në pronat dhe çmimet

Koronavirus,ndikimi në pronat dhe çmimet

Koronavirus ndikimi në pronat dhe çmimet. Koronavirus në Shqipëri që nga fillimi i Marsit 2020. Ky virus siç njihet nga WHO (Sars-COVID-19). Kjo pandemi botërore ka ndaluar tërë zinxhirin e lëvizjeve përfshirë punën. Ne nuk jetojmë më në normalitet por në kushte ku virusi ndodhet kudo rreth nesh. Shërbimet ofrohen me kushte të forta higjene, nga shtëpia, etj. Është normale që...

Të marrim me qera apo të blejmë një shtëpi?

Të marrim me qera apo të blejmë një shtëpi?

Të marrim me qera apo të blejmë një shtëpi?  Një nga vendimet më të mëdha që çdokush mund të marrë në jetën e tij është blerja e një shtëpie. Disa pronarë të shtëpive mund të pyesin nëse vendimi i tyre për të blerë një shtëpi është vendimi i duhur për ta pasi që personi mesatar ndryshon mendimin e tij në lidhje me vendimin e tyre çdo 5-7 vjet. Ndërsa marrin në...

5 Ide e për arredimin e Shtëpisë që kushdo mund t'i realizojë

5 Ide e për arredimin e Shtëpisë që kushdo mund t’i realizojë

5 Ide e për arredimin e Shtëpisë që kushdo mund t'i realizojë Një shtëpi është një vend ku fillon historia jonë. Eshtë e vërtetë kur thuhet se nuk ka vend si shtëpi, pasi shumë mendime hyjnë në çështje.Aktualisht, duke pasur parasysh problemet në rritje të mjedisit, është vërejtur një ndryshim në drejtim të ndërtimit të shtëpive. Koncepti është ripërcaktuar nga...

Compare listings

Compare
error: Alert: Prone e Fast Immobiliare !!