Business

Si te shisni shtepine

Planifikoni të shisni shtëpinë tuaj? 8 pika jetike që duhen mbajtur parasysh

Planifikoni të shisni shtëpinë tuaj? 8 pika jetike që duhen mbajtur parasysh: Planifikoni te shisni shtepine Rinovimi i shtëpisë Pronat e rishitjes priren të kenë një pamje dhe ndjesi 'të përdorura' dhe duhet të rinovohen sa më shumë për t'i bërë ato tërheqëse për blerësit. Një shtëpi e banuar është subjekt i konsumimit.  Shitësi duhet të sigurojë që dyshemeja,rubinetat...

Zona ideale per apartamente ne Durres

Perse marrim shtepi ne qender?

Perse te marrim shtepi ne qender? Qarkullimi me praktik neper rruge Perse marrim shtepi ne qender? Banesa ne nje shtepi ne qender nenkupton lehtesi ne levizje.  Ndodh keshtu si pasoje e largesise se barabarte me te gjitha pikat e tjera kryesore te qytetit.  Jane ndertuar mjaft rruge te cilat kane lidhje ne cdo pjese te qytetit si dhe gjeresia e tyre krijon mungesen e trafikut dhe...

Si realizohet Blerja e nje apartamenti

Si realizohet Blerja e nje apartamenti?

Si realizohet Blerja e nje apartamenti? Blerja e një apartamenti në Shqipëri, është një ndër investimet më te medha që një njeri apo një familje mund të bëjë gjatë gjithë jetës. Kjo është arsyeja që para se ta marrim përsipër këtë lloj investimi,të jemi të mire informuar dhe vigjilent në çdo hap që do të hedhim. Ndodh që nga emocioni që jemi duke blerë një...

Të marrim me qera apo të blejmë një shtëpi?

Të marrim me qera apo të blejmë një shtëpi?

Të marrim me qera apo të blejmë një shtëpi?  Një nga vendimet më të mëdha që çdokush mund të marrë në jetën e tij është blerja e një shtëpie. Disa pronarë të shtëpive mund të pyesin nëse vendimi i tyre për të blerë një shtëpi është vendimi i duhur për ta pasi që personi mesatar ndryshon mendimin e tij në lidhje me vendimin e tyre çdo 5-7 vjet. Ndërsa marrin në...

te blejme nje shtepi apo nje apartament

Të blejmë një shtëpi apo një apartament?

Blerja e një prone është një hap shumë i përgjegjshëm, për shumë njerëz dhe familje kjo ndodh vetëm një herë dhe për jetën.Dilema më e madhe që njerëzit kanë është blerja e një shtëpie apo një apartamenti. Cili është më i mire apo cili është më pak i kushtueshëm? Preferencet e njerëzve janë të të ndryshme. Cmimi Një kriter i rëndësishëm në zgjedhjen e një prone...

fast agency durres

Fast Agency – Historiku, sherbimet dhe risite

FAST AGENCY Durres operon për më shume se tre vjet në treg duke i ofruar klientëve të saj shërbime të specializuara në fusha:   Turizëm Imobiliare Arredim interior dhe eksterior Konstruktime dhe rikonstruktime Konsulencë dhe administrimin e pasurive të paluajtshme Me një staf  të përkushtuar, transparent dhe profesional i cili  ndodhet gjithmonë pranë klientit...

te huajt prona ne shqiperi

A munden të huajt të blejnë pronë në Shqipëri dhe pse?

Ne po numërojmë disa arsye që mendojmë se janë të rëndësishme: Lehtësirat ligjore Në krahasim me vendet e tjera të Evropës, në Shqipëri nuk ka kufizime ligjore që ju pengojnë të zotëroni pronë.Faktori i vetëm kryesor është të bëni hulumtime të mjaftueshme për t'u siguruar që prona që bleni ka dokumentacion të vlefshëm. E rëndësishme nëse të gjithë pronarët janë në...

Investo-ne-Shqip

Si te investosh ne pasuri te paluajtshme ne Shqiperi

Si na sherben investimi  ne pasuri te paluajtshme Shumë njerëz investojnë në pasuri të paluajtshme duke përdorur kursimet personale apo duke marre kredi. Fitimet e gjeneruara nga qiradhënia e pasurisë së blerë, mundësojnë shlyerjen e kredisë. Gjithashtu mundesojne rikthimin në terma afatmesëm të gjithë investimit të kryer. Ato sigurojne të ardhura periodike duke mundësuar realizimin e...

5 Tools Everyone In The Real Estate Industry Should Be Using

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis mollis et sem sed sollicitudin. Donec non odio neque. Aliquam hendrerit sollicitudin purus, quis rutrum mi accumsan nec. Quisque bibendum orci ac nibh facilisis, at malesuada orci congue. Nullam tempus sollicitudin cursus. Ut et adipiscing erat. Curabitur this is a text link libero tempus congue. Duis mattis laoreet neque, et ornare neque...

Understand The Real Estate Market

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis mollis et sem sed sollicitudin. Donec non odio neque. Aliquam hendrerit sollicitudin purus, quis rutrum mi accumsan nec. Quisque bibendum orci ac nibh facilisis, at malesuada orci congue. Nullam tempus sollicitudin cursus. Ut et adipiscing erat. Curabitur this is a text link libero tempus congue. Duis mattis laoreet neque, et ornare neque...

Compare listings

Compare
error: Alert: Prone e Fast Immobiliare !!