• Fast Imobiliare , Travel, Rental - Fast Albania

9 am - 6 pm

Hënë - Shtunë

Durres

Lagja nr.11

+355696181261

Whatsapp

Rangu i Cmimit: From to

Compare Listings

Parallax Depth Cards

Hover over the cards

Paketa Turistike

Paketa Turistike ne te gjithe Shqiperine me persona te specializuar dhe sherbim profesional.

Prona te Patundshme

Blini dhe investoni ne prona te patundshme.Ndertoni te ardhmen tuaj me ne.

Rikonstruksione

Sherbim cilesor rikostruksionesh per vila, banesa dhe godina ne ndryshme.

Makina me Qira

Makina me qera te tipeve te ndryshme , te te gjitha llojeve. Staf profesional dhe sherbim serioz.

Open chat