Prona ne Shitje
Apartamente, Shtepi apo Toka ne Shitje nga Agjensi Imobiliare: Fast Albania. Zbuloni cmimet me te mira tek ne dhe jepini dhuraten me te mire per veten me nje shtepi apo prone te re.
Prona me Qira
Apartamente, Shtepi dhe prona me Qira ne zonat me te bukura te durresit dhe tiranes. Cmime okazion dhe te gjitha pronat jane me te gjitha kushtet optimale per te banuar apo jetuar.
Prona Eksluzive
Prona eksluzive si Toka, Kapanone apo Magazine me qira apo ne shitje. Te gjitha keto ambiente ofrojne kushte optimale per te mirembajtur biznesin tuaj.
Guida Turistike
Fast Agency ofron per te gjitha guida turistike dhe sherbime turizmi per shqiptare dhe te huaj. Drejtohuni prane zyres sone per me teper info.
Rikonstruksione
Per te gjithe ambientet egzistuese Fast Agency ofron dhe sherbimin e rekonstruksioneve ku cdo biznes mund te kontraktoj kete sherbim.
Makina me Qira
Fast Agency ofron dhe sherbimin e makinave me qira per te gjithe ata qe kerkojne te marrin nje makine me qira ditore, javore apo mujore.

FAST AGENCY operon për më shume se tre vjet në treg duke i ofruar klientëve të saj shërbime të specializuara në fusha:
Turizëm
Imobiliare
Arredim interior dhe eksterior
Konstruktime dhe rikonstruktime
Konsulencë dhe administrimin e pasurive të paluajtshme
Me një staf të përkushtuar, transparent dhe profesional i cili ndodhet gjithmonë pranë klientit për të përmbushur në mënyrë të shpejtë ,dinjitoze dhe profesionale kërkesat e tyre.
 Fast Travel&Tours
Me një eksperiencë 3-vjecare në treg ne afrojmë klientët më pranë destinacioneve të tyre të preferuara duke ofruar bileta avioni, trageti, autobuzash, makina me qira dhe paketa turistike.Fast Travel&Tours ofron cilësi në shërbim dhe cmime konkurruese duke e kthyer udhëtimin tuaj në lojë, argëtim me një siguri maksimale.


Fast Imobiliare
Ofron shërbime për:
Shitblerje pronash të paluajtshme
Qiramarrje dhe qiradhënie
Administrim profesional i pasurive të paluajtshme
Agjentët e Fast Imobiliare janë gjithmonë të gatshëm për të qënë sa më afër klientit, duke i përkushtuar rëndësinë maksimale kërkesës dhe ofertës suaj dhe duke ofruar një shërbim të shpejtë, transaparent dhe të sigurt. Fast Imobiliare i jep vlerën e duhur pasurisë suaj pasi agjentët tanë ecin nën ritmin e shpejtë të ndryshimit të tregut duke e njohur atë nga afër dhe duke ju percjellë të gjitha informacionet e nevojshme për vlerën e pasurisë suaj.

Bashkëpunimi me Fast Imobiliare ju kursen kohë dhe energji duke ju dhënë përfitimet e duhura që pasuria juaj realisht zotëron. Për të bashkëpunuar me ne mjafton dëshira juaj për të përfituar të ardhura nga prona juaj dhe ne jemi të gatshëm që t’jua mundësojmë këtë dhe pasi është bërë marrëveshja me Fast Imobiliare procedohet në këtë mënyrë:
Në marrëveshje klienti prezanton ofertën ose kërkesën e tij me të gjitha detajet e nevojshme.
Me pas kryhet inspektimi i ambjentit nga agjentët tanë duke bërë disa foto.
Pas inspektimit prona juaj do të marketohet në faqe të ndryshme nga ana e agjencisë PA ASNJË KOSTO.
Agjentët brënda një afati tepër të shkurtër kohor sjellin ofertat e ngjashme duke ia prezantuar të interesuarve. Pasi ofrohet kërkesa më e përshtatshme kryhen transaksionet e nevojshme dhe prona juaj është tashmë gati t’ju sjell të ardhura.
 Ndërtime/rikonstruksione/arredime
Fast Agency ju ofron shërbimi në rikonstruksione dhe arredime të ambjenteve tuaja në bazë të preferencave dhe shijeve tuaja. Në bashkëpunim me njerëz profesioniste të këtyre fushave të cilët e kanë pasion punën e tyre ne marrim përsipër për të rikonstruktuar dhe arreduar ambjentet tuaja sipas preferencave që ju keni.

Compare listings

Compare
error: Alert: Prone e Fast Immobiliare !!