Fast Agency – Historiku, sherbimet dhe risite

fast agency durres

FAST AGENCY Durres operon për më shume se tre vjet në treg duke i ofruar klientëve të saj shërbime të specializuara në fusha:

 

 • Turizëm
 • Imobiliare
 • Arredim interior dhe eksterior
 • Konstruktime dhe rikonstruktime
 • Konsulencë dhe administrimin e pasurive të paluajtshme

Me një staf  të përkushtuar, transparent dhe profesional i cili  ndodhet gjithmonë pranë klientit për të përmbushur në mënyrë të shpejtë ,dinjitoze dhe profesionale kërkesat e tyre.

Fast Travel & Tours

Me një eksperiencë 3-vjecare në treg ne afrojmë klientët më pranë destinacioneve të tyre të preferuara duke ofruar bileta avioni, trageti, autobuzash, makina me qira paketa turistike dhe ture brenda dhe jashte vendit.Fast Travel&Tours ofron cilësi në shërbim dhe cmime konkurruese duke e kthyer udhëtimin tuaj në lojë, argëtim me një siguri maksimale.

Fast Imobiliare

Ofron shërbime për:

 • Shit-blerje pronash të paluajtshme
 • Qiramarrje dhe qiradhënie
 • Administrim profesional i pasurive të paluajtshme

Agjentët e Fast Imobiliare janë gjithmonë të gatshëm për të qënë sa më afër   klientit, duke i përkushtuar rëndësinë maksimale kërkesës dhe ofertës suaj dhe  duke ofruar një shërbim të shpejtë, transaparent dhe të sigurt. Fast Imobiliare i jep vlerën e duhur pasurisë suaj pasi agjentët tanë ecin  nën ritmin e shpejtë të ndryshimit të tregut duke e njohur atë nga afër dhe duke ju percjellë të gjitha informacionet e nevojshme për vlerën e pasurisë suaj.

 

Bashkëpunimi me Fast Imobiliare ju kursen kohë dhe energji duke ju dhënë përfitimet e duhura që pasuria juaj realisht zotëron. Për të bashkëpunuar me ne mjafton dëshira juaj për të përfituar të ardhura nga prona juaj dhe ne jemi të gatshëm që t’jua mundësojmë këtë dhe pasi është bërë marrëveshja me Fast Imobiliare procedohet në këtë mënyrë:

Marrëveshje në rastin e ofertës:

 • Në marrëveshje klienti prezanton ofertën pasurisë së paluajtshme që ai zotëron me të gjitha detajet e nevojshme.
 • Me pas kryhet inspektimi i pasurisë së paluajtshme nga agjentët tanë duke bërë disa foto.
 • Pas inspektimit prona juaj do të marketohet në faqe të ndryshme nga ana e Fast Agency PA ASNJË KOSTO.
 • Komisioni që mban Fast Agency ne rastin e shitjes së pasurisë është 3% e vlerës së shitjes.
 • Fast Agency ju ofron konsulencë për administrimin/ menaxhimin/ vlerësimin e pasurive të paluajtshme.

 

 

Marrëveshje në rastin e kërkesës:

 • Në marrëveshje klienti prezanton kërkesën e tij për pasurinë e paluajtshme që dëshiron.
 • Në prezantimin e kërkesës paraqiten të gjitha detajet e nevojshme që klienti dëshiron të ketë prona për të cilën është i interesuar
 • Pasi agjentët janë angazhuar për te gjetur pasurinë që jeni duke kërkuar, ju prezantohen disa raste nëpërmjet kontakteve që ju keni lënë pranë zyrës sonë për të vazhduar më tej me prezantimin nga afër.
 • Komisioni që mban Fast Agency në rastin e blerjes së pasurisë së paluajtshme është 1% e vlerës së

Agjentët brënda një afati tepër të shkurtër kohor sjellin kërkesat e ngjashme duke ia prezantuar të interesuarve. Pasi ofrohet kërkesa më e përshtatshme kryhen transaksionet e nevojshme dhe prona juaj është tashmë gati t’ju sjell të ardhura.

Konsulencë Fast Agency

 • Fast Agency ju ofron konsulencë për administrimin/ menaxhimin/ vlerësimin e pasurive të paluajtshme.

 

Ndërtime / rikonstruksione / arredime

Fast Agency ju ofron shërbimi në rikonstruksione dhe arredime të ambjenteve tuaja në bazë të preferencave dhe shijeve tuaja. Në bashkëpunim me njerëz profesioniste të këtyre fushave të cilët e kanë pasion punën e tyre ne marrim përsipër për të rikonstruktuar dhe arreduar ambjentet tuaja sipas preferencave që ju keni.

Be smart, Be fast

Compare listings

Compare
error: Alert: Prone e Fast Immobiliare !!