Arredime

Projektime dhe Arredime

Si ishte me pare?

Si eshte bere me pas?

Mbështetje Arkitektonike dhe Inxhinierike

Rreth Nesh
Ne ndihmojme në krijimin e vendeve të shkëlqyera për të punuar, mësuar dhe jetuar.
Ne ofrojme dizenjo, prodhime dhe zgjidhje inovative të brendshme që mbështesin kompani,
organizata dhe individë.
Në koleksionin tonë kemi mobilje te modeleve te ndryshme të bëra nga një gamë e gjerë
materialesh dhe ngjyrash.

Mbështetje Arkitektonike dhe Inxhinierike
Arkitektët dhe inxhinieret tanë japin mbështetje për të përcaktuar nevojat e ambjenteve tuaja,
për të përdorur buxhetin tuaj në mënyrë më efikase. Ne llogarisim nevojat tuaja të mobiljeve në
milimetra, zbatojmë preferencat tuaja në progame kompjuterike 3D dhe ju tregojme të gjithë
strukturën e ambjentit tuaj përpara prodhimit.
Dizajni përfshin planifikimin, hartimin, dizenjimin dhe zhvillimin arkitektonik.
Arsyet për të punuar me ne
Realizimi i te gjitha etapave.
Asistence nga një personel profesional.
Shërbim i mirë për klientët.
Sigurimi i produkteve me cilësi të lartë me çmime të arsyeshme.
Shkalla e lartë e kënaqësisë së klientit.
Shërbim 360 shkallë nga dizajni në instalim.
Prodhimi i mobiljeve.
Produktet tona kanë jetë të gjatë shërbimi.

Qellimi
Ne prodhojmë produktet që i dizajnojmë për ju me frymëzim. Ne i marrim idetë tuaja në çdo hap
të prodhimit të mobiljeve, të ngurta dhe të qëndrueshme që do të jetoni së bashku për shumë
vite. Sepse ne prodhojmë për ju. Ne do t’ju përgatisim produktet e përsosura që do t’ju japin
lumturi në çdo përdorim.

Compare listings

Compare
error: Alert: Prone e Fast Immobiliare !!