5 investimet qe I shtojne vleren shtepise tuaj

5 investimet qe I shtojne vleren shtepise tuaj

1. Smart Home

  • Si mund te ishte valle nese te gjitha pajisjet shtepiake do te lidheshin me internetin.jo vetem kompjuteri apo televizori por te gjitha.duke jetuar ne nje moment ku te gjitha pajisjet dergojne informacionet ne telefonin tend dhe po ashtu te jene te afta t’I pergjigjen komandave te marra vetem me nje buton.e gjithe shtepia te mos kishte nevoje per ju dhe ju te mos ndjenit lodhje ose stres per te pastruar apo te rregulluar dicka ne shtepi
  • Ne terma te pergjithshem ky investim eshte dicka teper fitimprurese por ka nje disavantazh: teknologjia e
  • perdorur ka nje kosto te larte dhe nuk mund te jete e disponueshme per cdo njeri

2.     Sistemi I ngrohjes/ftohjes

  • Sistemi i ngrohjes apo ftohjes nje faktore kyc per rehatine ne shtepine tuaj.ky system ndikon drejtpersedrejti ne shendetin tone duke pastruar ajrin duke krijuar kushte te favorshme temperature per ne. perdorimi I tij eshte I gjere duke permendur:kondicioneret, boljeret, aspirimi etj.
  • Si perfundim I japim rendesi te larte marjes ne konsiderate te futjes se sistemit te ngrohjes/ftohjes ne shtepi

3.     Arredimi

  • Arredimi I shtepise gjithmone duhet te permbushi dy kushte paresore:1)te jete komode; 2)te jete funksionale.ne menyre qe nje arredim te jete I mire ai duhet te jete komod per cdo anetare te familjes dhe duhen patur parasyh disa pika kyce:

1.Dhoma e ndenjes duhet te jete ne forme rrethore ne menyre qe te gjithe pjestaret te pefshihen

2.Ngjyrat duhet te jene ne harmoni dhe jo ne kontrast me njera tjetren

3.Dritat te jene led dhe te jene te ngrohta jo me shume ndricim

 

4.     Dritaret

  • Nese duam qe nje shtepi te jete me nje pamje magjepsese dhe me ndricim duhet zgjedhur vend I pershtatshem per vendosjen e tyre ne te njejten menyre qe te kene efekt dhe per ajrosje te shtepise. Ato duhet te jene te vendosura ne cdo dhome dhe ne Madhesi te ndryshme (gje e cila varet nga madhesia e dhomes).

5.     Hapesira

  • Ne baze te hapsires do te ndikoje dhe lloji I investimit qe ju do te beni ne shtepine tuaj.ne rast se shtepia juaj eshte nje apartament ju do te fokusoheni ne vendosjen e gjerave te kendshme ne te por nese shtepia juaj ka nje oborr atehere ju do te mendoni dhe per te dhe dizenjimin e tij.shpenzimet ne apartament do te jene me te ulta sesa ato ne nje shtepi me oborr por kjo e fundit ka avantazhe si psh. Te qenurit ne qetesi dhe mundesine e zhvillimit te aktiviteteve familjare.

 

Compare listings

Compare
error: Alert: Prone e Fast Immobiliare !!